pixel

Производителите на строителни системи за модулни помещения предлагат подкрепа за здравната система в Германия

Modul 1

Броят на случаите на Covid-19 в Германия все още е под контрол. Но реномирани институции като институтът Робърт Кох, болници и редица здравни експерти не изключват в скоро време да се стигне и до по-значимо нарастване на случаите на заболели пациенти. Федералната асоциация на производителите на модулни строителни системи предлага на здравната система добри решения при остра нужда от разкриване на повече болнични места.

120 напълно готови и оборудвани модули могат веднага да влязат в употреба. Асоциацията на производителите на строителни системи представлява производители на контейнери и модулни сгради. Тези сгради се състоят от предварително фабрично подготвени помещения. На място те могат да бъдат сглобени за забележително кратко време и да образуват отделна сграда или разширение на сграда за временно или постоянно ползване. Системите за помещения, които предлагат решения за болници, вече съдържат всички необходими компоненти. Те могат да служат както като болнични помещения, така и за диагностични кабинети, лаборатории, изолатори или чакални.

Modul 2

Според Асоцияцията към момента са налични 120 такива модули, които могат да влязат веднага в употреба, ако възникне необходимост. С това производителите им се включват отговорно за разрешаването на настоящата криза и предлагането на решение за множество проблеми.

Членовете на Асоциацията имат готовност да произвеждат и оборудват до 500 нови единици месечно. Едно от тях вече е използвано за временна лаборатория в провинция Райнланд-Пфалц.

Може да харесате още...

Izolacii.eu