pixel

Довършителни работи и защита на подове и стени

Schwegler

Перфектни и лесни за поддържане бетонни подове, открити бетонни стени и повърхностно покритие.

В продължение на много години компанията Schwegler от Равенсбург, която е специализирана в отстраняване на азбест, отстраняване на повърхности и подготовка на субстрати, разчита на фрезови и шлифовъчни машини от Schwamborn. Съвместното специално ноу-хау наскоро беше използвано за впечатляващата нова сграда на Schwegler в Равенсбург.

Впечатляващи повърхности с висок гланц

Schwegler

За новата сграда на Schwegler с площ от 7000 м², която се състои от 700 м² офис площи, 2000 м² склад, включващ работилница и миялно хале, и 3000 м² открити логистични площи повърхностите естествено е трябвало да бъдат абсолютно перфектни. Особено в офис крилото, което е насочено към посещения на клиенти, бетонният под трябва да изглежда по най-добрия начин.

След инструкции и съвети от експерта на Schwamborn Евалд Уолфарт, бетонният под е полиран до висок гланц в две стъпки на мокро шлайфане. За да направят това, служителите използват Schwamborn DSM 530S, оборудван с Giants Wide Receiver Superflex W шлифовъчни подложки със зърненост 100 при първото шлифоване и 200 при второто шлифоване. Според компанията резултатът е бетонен под с висок гланц, на който хармонично интегрираните инертни материали придават нещо специално и уникална визия.

Снимки: Schwegler

Може да харесате още...