Двукомпонентен хибрид полимер Soudaseal 2K

Soudaseal2K

Soudaseal 2K е бързовтвърдяващо се, висококачествено двукомпонентно лепило на основата на хибрид полимер. Едно от основните приложения на продукта е еластичното залепване на места, където се изисква бързо втвърдяване и натоварване на връзката, а структурата на конструкцията не позволява нормалното проникване на атмосферна влага.  Soudaseal 2K се втвърдява благодарение на химическата реакция между А и Б компонента и поради тази причина то не е зависимо от атмосферната влага. Веднъж втвърдено, то образува еластичен лепилен слой. Soudaseal 2K притежава отлична сила на залепване върху повечето обичайни строителни повърхности.

Soudaseal-2k

Устойчивост на срязване

Soudaseal 2K има много и разнообразни приложения в строителството и автомобилната индустрия, като:
– еластично залепване между метални и облицовани повърхности, много видове пластмаси (без PE, PP, Teflon®);
– за вътрешно и външно приложение;
– еластично залепване в автомобилната индустрия, локомотиво и вагоностроенето и производството на каравани, където се изисква бързо достигане на крайната сила на залепване и устойчивост на връзката:

Еластичността и силата на залепване на Soudaseal 2K е тествана върху следните метални повърхности: AlCuMg1, AlMgSi1, AlMg3, Al99, електропоцинкована стомана, огнеупорно поцинкована стомана, ST1403 стомана и неръждаема стомана, както и върху множество видове пластмаси – полистирен, поликарбонат (Makrolon®), поликарбонат полиамид (PA6) и др.

Soudaseal-2k

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...