pixel

Еднофамилна къща в Казичене спечели зимния етап в конкурса на Баумит

Победителката и нейните подгласнички отиват на големия финал на ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2014 – Баумит.

На 28 февруари точно в 12:00 часа приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на БАУМИТ „Фасада на сезона 2014“.

С 356 гласа от общо 1056 на публиката вие поставихте на първо място семейната къща в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13. Собственост на г-н Борис Велинов, инвеститор и заявител в конкурса. Проектант на къщата е инж. Светослав Велинов, а изпълнители са майсторите Радо и Митко, които са използвали Про Система с Про контакт топлоизолация и боя за крайно приложение Силикон Колор на Баумит.

На второ място с 339 гласа на публиката застана еднофамилната къща на Асен Асенов в село Симеоново,област Видин, проектирана от арх. Митко Славчев и изпълнена от Цветан Цанов избрал материали: Про система (с ПроКонтакт) -крайно покритие ГранопорТоп – полимерна мазилка, МозаикТоп – мозаична мазилка и боя за външно приложение СтайлКолор.

На трето място с 163 гласа се класира ЦДГ „Слънце“ в град Ямбол, ул. Александър Стамболийски 16 с инвеститор и заявител – директор Пепа Господинова, а изпълнител на фасадата е Инфрастрой Инженеринг използвали Про Система с Про контакт топлоизолация, крайно покритие Силикон Топ и боя за външно приложение Стайл Колор на Баумит.

Напомняме ви, че тези три фасади, заедно с избраните в предходните 3 сезона, отиват на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014“ организиран от БАУМИТ.

Гласувайте от 1.03 до 10.03 тук.

 

Може да харесате още...