pixel

Еднокомпонентна хидроизолация – бърза и лесна за използване

PCI Augsburg GmbH

Компанията PCI Augsburg GmbH пуска на пазара нов, готов за употреба хидроизолационен материал – PCI Barraseal Ready. Еднокомпонентният материал в комбинация със системния флис PCI Barraseal Ready Fleece обещава идеално уплътнително решение за монтаж на елементи при прозорци и врати от пода до тавана. Новият хидроизолационен продукт обещава много добро преодоляване на пукнатините и по този начин сигурно и плътно интегриране на детайлите в хидроизолацията на сградата.

PCI Barraseal Ready прилепва към всички обичайни основи в зоната на приложение

PCI Augsburg GmbH

Новата еднокомпонентна хидроизолация PCI Barraseal Ready е готова за употреба и може да се нанася директно от контейнера – на майсторите не им се налага да смесват предварително или да изхвърлят излишния материал след това. След приключване на работата отвореният контейнер може просто да се запечата отново и да се съхранява до следващата употреба.

Според PCI уплътнението изсъхва бързо и е устойчиво на UV лъчи, стареене и атмосферни влияния. Компанията обещава също бързо и лесно нанасяне с новия си продукт: системното руно се полага след нанасянето на първия слой. После майсторът може да нанесе директно втория слой, което спестява време. Според производителя системата е устойчива на дъжд след около час и е напълно устойчива за натоварване след дванадесет часа.

PCI Barraseal Ready е базиран на модифициран със силан полимер. Материалът е течен и пастообразен, сив на цвят и може да се нанася с валяк или четка. Той отговаря на стандарта за хидроизолация DIN 18533.

Снимки: PCI Augsburg GmbH

Може да харесате още...