pixel

Еластични настилки за шпакловане с естествен камък и декоративен кварц

0779-hahne1 1

Hadalan BM2K 12P е еластична настилка с естествен камък и декоративен кварц на Heinrich Hahne GmbH & Co. KG, създадена за приложение в интериора и екстериора. Двукомпонентният свързващ агент има висока устойчивост на абразия, устойчив е на атмосферни влияния и позволява отводняване.


Двата компонента на свързващото вещество от полиуретанова смола първо се смесват и след това се допълват с пълнител по избор. Като пълнители са подходящи например естествените камъни на компанията (Hadalan MST 89M), които се предлагат в различни цветове.

Преди нанасяне на покритието, е необходимо да се провери основата от гледна точка на носеща способност и качество на повърхността. След това цялата повърхност се подготвя в съответствие с избраната структура на системата. Следващата стъпка е приблизителното разпределение на сместа Hadalan BM2K 12P и съответния пълнител върху основата. След това се използва гладка маламашка за изравняване и уплътняване на равната повърхност. След около осем часа настилката стяга и може да се ходи по нея, а след 7 дни е напълно готова за обичайните натоварвания.

Може да харесате още...

Izolacii.eu