pixel

Есенното равноденствие дойде и в Баумит

На 23 септември бележим есенното равноденствие! Един от най- слънчевите празници носещ символа на изобилието, плодородието и пълнотата. Земята е почела труда на човека със всичките си дарове  – плодове, зеленчучи, зърнени култури, а слънцето приятно радва сетивата. Така нежно гали и фасадите на новите осем участници в конкурса „Фасада на годината 2015“ – етап Есен. Сградите, които в този етап се състезават за вашето внимание, са в категории едно- и многофамилни къщи, административни сгради и хотели. Пръснати са като зрънца жито из цяла България, а цветовете на фасадите им напомнят на натежали есенни плодове. Може да се уверите в това тук и да гласувате с един клик за тази, която най-много харесвате!

Според регламента на състезанието първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури –  вие, приятелите на Баумит.

Гласувайте до 30.11.2015 г. до 12:00 ч. за любимата си фасада, така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2016 г., а нищо чудно да бъде класирана и за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през юни 2016 г. в Мадрид!

Някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

 

Може да харесате още...