pixel

Фасаден панел от фиброцимент Pictura | Equitone

EQUITONE

Equitone [pictura] е фиброциментен фасаден материал.  Equitone произвежда тези фасадни панели в Европа от 50-те години на миналия век под името Eternit. Фиброциментът е материал, изработен от цимент, целулоза и минерални материали, подсилен с матрица. Нищо друго. Материалът Equitone [pictura] се предлага в гладка, матова повърхност.

EQUITONE

Материалите Equitone се предлагат с максимален размер на панела 3100x1250mm и могат лесно да бъдат трансформирани във всякаква форма или размер, за да отговарят на желаната фасадна модулация. Фиброциментовите материали Equitone могат да бъдат перфорирани, щамповани или шлифовани. Методите за закрепване включват занитване, завинтване, залепване и невидимо механично фиксиране върху метални или дървени носещи рамки. Креативните архитекти и дизайнери също са включили Equitone фиброциментови материали за интериори и дизайн на мебели. Equitone [pictura] се предлага в голям брой стандартни цветове и специални цветове за определени проекти.

EQUITONE

Equitone ръководи разработването на фиброцимент в продължение на повече от век под различни известни регионални търговски марки като Eternit. Фиброциментът Equitone е негорим (EURO A2) и има продължителност на живота над 50 години. Фасадите, изградени с Equitone, са тънки и леки, но изключително издръжливи и изискват минимално потребление на енергия и суровини.

Може да харесате още...

Izolacii.eu