Фибран България с щанд на предстоящото изложение Българска строителна седмица

FIBRAN

FIBRANxps INCLINE

Фибран България АД отчете 2018 като една от най-успешните си години. Това е следствие на стриктната ни политика на лоялност и поддържане на постоянно високо качество на предлаганите материали от компанията. Поведение, гарантиращо стратегически предимства и успехи.

През изминалата година вкарахме в производствения си капацитет на фабриката в Русе втора линия, която ни позволи да увеличим производителността, дори над най-високите нива от 2008 г. Това спомогна да покрием повишеното търсене на XPS от пазара и съвместно с подходяща търговска политика и помощта на нашите партньори да затвърдим лидерската си позиция в България.

Тази ситуация, освен с голяма отговорност, е свързана и с развитието на нови подходи за запазване на интереса към предлаганите продукти. Затова екипът на Фибран реализира на практика част от развойната си програма, която цели постоянно внедряване на иновативни решения за подобряване свойствата на изолационния слой. Една система е с кумулативно по-добро представяне, ако отделните части в нея са подбрани и съчетани с конкретна идея. В търсене на синергията от продуктите, Фибран реши на това изложение да представи три иновативни решения, които добавят малко повече ползи за крайния потребител към някои от съвсем традиционните и масови приложения.

Тези системни решения ще са за:
обърнат плосък покрив с топлоизолационен продукт от екструдиран полистерен FIBRANxps 300-L в съчетание с пароконтролиращи мембрани FIBRANskin и предварително формовани наклонени плочи за водотвеждане FIBRANxps INCLINE. Този детайл има редица ползи пред традиционното изпълнение в момента – те ще бъдат представени на изложението;
– контактна топлоизолационна фасадна система с каменна вата – иновативното в тази система е, че ние препоръчваме изпълнение и с т.нар. капачки от каменна вата FIBRANgeo CAPS. Те осигуряват еднородност на шпакловъчната повърхност, по-добра естетическа визия на фасадата и предпазване на дюбела до него от достигне на евентуален огън от пожар и съответното му компрометиране;
– третото системно решение е на много популярен детайл, с хиляди изпълнени м² в страната, но ние добавяме нещо ново – изолация на плоски индустриални покриви върху профилирана ламарина, но в един слой с плочи, който имат ръбове, оформени с L-застъпване (глъб и зъб). Този продукт спестява време за изпълнение на монтажните работи и повишава качеството на самата изолация. В самата система присъстват естествено и пароизолационно фолио FIBRANskin Barrier, наклони от вата FIBRANgeo INCLINE и евентуално трапци за запълване на ребрата на профилираната ламарина.

FIBRAN

FIBRANgeo INCLINE

Всяко едно системно решение ще бъде представено на щанда на Фибран 3/В3 със специална презентация, както следва:
– 06.03.2019 от 11:00 ч. – презентация за FIBRANgeo BP ETICS и FIBRANgeo CAPS – фасадна топлоизолационна система;
– 07.03.2019 от 11:00 ч. – презентация за FIBRANgeo BP-L покривни плочи и FIBRANgeo INCLINE, решение за метални индустриални покриви с еднослойно полагане на ватата;
– 08.03.2019 от 11:00 ч. – презентация за FIBRANxps 300-L и FIBRANxps INCLINE, решения за стоманобетонни покриви с наклони от плочи от екструдиран полистирен.

FibranGEO BP ETICS

FIBRANgeo BP ETICS

Разбира се, мостри и на трите решения ще са налични на щанда на Фибран през целия период на изложението, така че всеки заинтересован може да заповяда и да се информира по всяко време.

Заповядайте на BBW в периода 06.03. – 9.03.2019 г.,  Зала 3, Щанд В3.

Вижте също...