pixel

Флийс тапет с визия на рауфазер

Рауфазерът отдавна е популярно покритие за стени: той прикрива неравни основи, лесен е за обработка, издръжлив, здрав и може да бъде боядисан във всякакъв цвят. Сравнително дългото време за накисване и затрудненото отстраняване след изсъхване от друга страна са сред нежеланите свойства на този материал – тук нетъканите флийс тапети го превъзхождат. С продукта StoEuro-Vlies на пазара вече се предлага решение, което обединява двата продукта – с типичния външен вид и структура на рауфазера и лесната обработка на флийс тапета.

Лепилото може да се нанася върху StoEuro-Vlies без време за накисване с помощта на машина за тапети (StoTex Coll) или директно върху стената (с помощта на тиксотропно лепило StoTap Coll). И двете лепила се доставят на строителната площадка, готови за употреба.

Флийзът е лесен за рязане, устойчив като размер и на разкъсване. Няма нужда от дълга и трудна подготовка на основата, тъй като благодарение на структурата си флийзът кашира всяка неравност.

По-нататъшната обработка също е безпроблемна и предлага творческа свобода: от една страна StoEuro-Vlies има висока степен на белота, а от друга страна неговите абсорбционни свойства са хомогенни, което предоставя възможност за нанасяне само на една ръка боя в случай на нужда.

Може да харесате още...

Izolacii.eu