pixel

Футболни страсти с Део и електроинструментите на Бош

Шест града са включени в „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“, стартът е в Благоевград

За втора поредна година започва лятното турне на електроинструментите на Бош. Водещ на шоуто ще бъде всеобщият любимец Део, който ще поддържа градусите на доброто настроение със забавни състезателни игри на тема футбол, лято и електроинструменти. Първата локация ще е в Благоевград, ден след старта на най-атрактивното и очаквано спортно събитие на годината – Европейското първенство по футбол.

По време на БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016 ще има специално конструирани Bosch джаги, състезания по бързина и ловкост с водоструйки и IXO акумулаторни отвертки, а творчески настроените фенове ще изработват оригинални модели къщички за птици, щайги за бира и кашпи за цветя. Изработването на кашпи е част от политиката за корпоративна социална отговорност на „Bosch Електроинструменти“ – те ще бъдат подарявани на общините, за да красят градините и парковете на всеки град.

БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016 събира феновете си в шест големи града на България. Повече за игрите и забавленията с електроинструментите Bosch можете да научите на Фейсбук страницата www.facebook.com/BOSCHfans. Там ще има живи видео включвания, интерактивни игри със снимки, много футболни емоции и изненади. За най-активните фенове ще има награди като акумулаторни отвертки IXO, водоструйки, футболни топки и какво ли още не.

Графикът на БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016:

11.06.2016 – Благоевград, площад „Георги Измирлиев“, фонтаните пред общината;
18.06.2016 – Стара Загора, площадът пред общината до парк „5-ти октомври“;
25.06.2016 – Пловдив, площад „Централен“ до северния вход на пощата;
02.07.2016 – Варна, бул. „Сливница“, до хотел „Черно море“;
09.07.2016 – Велико Търново, вход на парк „Марно поле“;
16.07.2016 – Бургас, площад „Тройката“, срещу Триа Сити Център

Направление „Електроинструменти“ на Група Бош е световният лидер при електроинструментите, консумативите за електроинструменти и измервателните уреди. През 2015 г. около 20 000 служители от направлението генерират оборот в размер на 4,5 милиарда евро, 85% от които – извън Германия. С марки като Bosch, Skil и Dremel направлението е синоним на фокус върху клиента и технически прогрес. Ключов фактор за успех на Бош Електроинструменти са иновациите. Около една трета от оборота се постига с продукти, които са въведени на пазара преди по-малко от две години. И през 2016 г. Бош Електроинструменти с четирите си подразделения: електроинструменти, консумативи, измервателна и градинска техника, ще пусне на пазара в Германия повече от 100 нови продукта.

Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги с около 375 000 служители (към 31.12.2015 г.). През 2015 г. Групата реализира продажби в размер на над 70 млрд. евро. Дейността на Бош е организирана в четири бизнес сектора – „Автомобилни технологии”, „Индустриална техника”, „Потребителски стоки” и „Енергийна и сградна техника” и включва Robert Bosch GmbH и неговите над 440 дъщерни и регионални дружества в 60 държави. Заедно с търговските и сервизните партньори, Бош има представители в около 150 страни. Основата за бъдещия растеж на компанията е нейната иновативна сила. В Бош работят 55 800 разработчици и изследователи в около 118 локации по целия свят. Стратегическа цел на Група Бош е разработването на иновативни и ефективни решения за подобряване качеството на живота в мрежово ориентирания свят. Ето защо Бош предлага „Техника за живота”.

Допълнителна информация можете да намерите на www.bosch.com, www.bosch-press.com и www.twitter.com/BoschPresse.

 

Може да харесате още...