Гъвкав хидроизолационен разтвор, устойчив на високи температури

Nafutop

Немската компания MC Bauchemie разработи нова светло сива високоеластична хидроизолация, която е подходяща за покривите на самостойни гаражи и субстрати, които се нагряват, тъй като е устойчива на високи температури на повърхностите до + 70°С. Продуктът Nafutop НТ безпроблемно може да се приложи за топли повърхности. Новата светло сива, високо еластична уплътняваща суспензия е лесна за обработка, много икономична и може да се прилага без допълнителен грунд с четка, мистрия или мече. Освен това изолацията може и да се напръска, за да се постигне още по-висока производителност.

Nafutop

Nafutop HT има много висока защита срещу UV, замръзване, алкални агенти и има изключителна устойчивост на стареене, което я прави идеалното решение за запечатването на гаражни покриви и бетон, както и субстрати с високи температури на повърхността. Новата хидроизолационна суспензия е водоустойчива след около 24 часа и предлага уплътнение на пукнатини от 0,4 мм.

Nafutop

Сместа е подходяща и за изолация на лек бетон, порест бетон, зидария и мазилка от категории CS II, III и IV съгласно DIN EN 998-1. Nafutop HT е тествана по EN 1504-2 и е одобрена като система за повърхностна защита на бетонни конструкции. Уплътняващата суспензия може да бъде боядисана и също може да бъде измазана.

За повече информация: MC Bauchemie

Вижте също...