Нова саморазливна подова замазка от ARDEX

ARDEX K 40 Premium

Новата замазка на немската компания ARDEX K 40 Premium създава абсолютно равни и изключително гладки повърхности. Компанията разработва продукта специално за  модерните  дизайнерски подови настилки и в същото време опростява работата на занаятчиите. Ardex представи новият си продукт на специализираното изложение “Farbe, Ausbau und Fassade “, където предизвика огромен интерес. На демонстрациите на живо посетителите бяха особено впечатлени от отличните свойства на изравняване и саморазливане на продукта.

ARDEX K 40 Premium

Качествата на новата замазка се дължат на използването на ново свързващо вещество, което осигурява много равномерни и гладки повърхности, върху които може да се поставят голямо разнообразие от подови настилки. Замазката е особено подходяща за дизайнерските подови решения, тъй като те са чувствителни спрямо основата, върху която се полагат. Разбира се, продуктът е подходящ и за други еластични и текстилни подови покрития, за паркет и за полагане на плочки и гранитогрес.

ARDEX K 40 Premium

ARDEX K 40 е идеален специално за плочки с голям формат, където плоските повърхности са задължително условие. Допълнително, с подложката за нивелиране, дебелина на слоя до 20 mm може да се постигне само с една операция. Продуктът е с ниски вредни емисии, лесен е за обработка и поставяне, а времето за изсъхване е шест часа.

За повече информация: Ardex

Вижте също...