Гипсфазер – здравословни, екологични плоскости от Кнауф

knauf

Домът и средата, които обитаваме влияят пряко върху нашeто здраве и кондиция. За да сме достатъчно сигурни и спокойни трябва да разчитаме на съществени фактори като здравина, устойчивост и негоримост на използваните материали. С гипсфазерните плоскости на Кнауф природата влиза в дома и създава здравословна среда за живот.

Гипсфазерните плоскости на Кнауф са направени изцяло от висококачествен печен гипс и целулозни влакна, смесени в хомогенна смес. Те имат висока плътност и якост, негорими са и са подходящи за всяко помещение, което понася голямо механично и звуково натоварване.

Важно отличително свойство на системите с гипсфазер е това, че са напълно екологични. Използват се за релаксиращо спокойствие в хотели и почивни комплекси, за здравословен комфорт в училища, детски градини, жилища, за атмосфера без вредни за човешкото здраве вещества.

Сертификати

Екологичната продуктова декларация (ЕПД) от Института „Строителство и околна среда“, Берлин, Германия, свидетелства, че производството на гипсфазерни плоскости е щадящо природните ресурси и има минимално въздейстие върху околната среда.

Сертификата от Института по строителна биология в Розенхайм, Германия гарантира безвредността на гипсфазерните плоскости за здравето на човека по време на монтаж и експлоатация.

knauf

Училищен комплекс Азбуки

Azbuki

Училищен комплекс „Азбуки“ е образователен комплекс, състоящ се от детска градина „Little Steps“, основно училище „Азбуки” и езикова гимназия „Проф. Иван Апостолов”.

Можете да прочетете защо са избрани решения с гипсфазер и други специални плоскости Кнауф.

Комплекс Garitage Park

Garitage Park 

„Garitage Park“ е мащабен жилищен и бизнес комплекс. Състои се от две ниски офис сгради, спортна зала Левски Арена, както и училище.

Можете да прочетете защо са избрани решения с гипсфазер и други специални плоскости Кнауф.

Перуника ХОЛ – к.к. Албена АД

A;bena 

Мултифункционалната зала „Перуника Хол“ в курорта Албена е предназначена за масови събития като конгреси, конференции, концерти, сватби, обучения, тийм билдинги, спортни състезания.

Можете да прочетете защо са избрани решения с гипсфазер и други специални плоскости Кнауф.

Може да харесате още...