pixel

Хибридни минерални повърхности, вдъхновени от варовик и пясъчник

Cosentino

Urban Crush е четвъртата колекция на Silestone след въвеждането на технологията HybriQ през есента на 2020 г. В допълнение към естествените минерали, рецептата се състои от поне 20% рециклирани суровини като стъкло, а делът на кристален силициев диоксид е по-малко от 40%. При производството се следва принципът на кръговата икономика със 100% електричество от възобновяеми източници и 99% рециклирана вода. Silestone е устойчив на петна и има висока устойчивост на надраскване и удар – с гаранция за 25 години.

“Urban Crush въплъщава революционната същност на Silestone”, казва Хендрик Вилемс, регионален директор на Cosentino за Германия и Бенелюкс. “Колекцията напомня на естествен седиментен камък с оптимизираните за ежедневна употреба свойства на материала, а със своите цветове и текстури отговаря в същото време на градските тенденции.”

Cosentino

За Silestone

Хибридната минерална повърхност Silestone съчетава високите технически изисквания с предимствата на добрия дизайн и предлага: висока устойчивост и здравина, лесна поддръжка, подходяща за ежедневна употреба, висока консистенция на цвета и несравнима красота.

През последните години Cosentino разработи и технологиите N-Boost и HybriQ, които представляват истински напредък по отношение на функционалността, качеството, красотата и устойчивостта.

Повърхностите са подходящи за кухни и бани, но най-вече отговарят на високите изисквания в лаборатории, болници, хотели, ресторанти и други търговски помещения. Silestone се предлага в над 80 цвята и широка гама от текстури и формати.

Снимки: Cosentino

Може да харесате още...

Izolacii.eu