pixel

Хидрофобен импрегнатор със силоксан Thrakon Hydro R

Thrakon

Импрегнира и защитава повърхността от влага и вода

Thrakon Hydro R e готов за употреба, прозрачен импрегнатор със силоксан за надеждна и сигурна защита на всякакви минерални повърхности от вредното влияние на влага и вода.

Thrakon

Thrakon Hydro R удължава срока на експлоатация на каменни облицовки от естествен и изкуствен камък, открити бетонови елементи, декоративни тухли, подови покрития, циментови мазилки и други порьозни и непорьозни повърхности.

След полагане импрегнаторът не формира филм върху основата и остава паропропусклив.

Преди полагане основата трябва да бъде добре почистена от прах, мазни петна и други елементи, които намаляват адхезията. Нестабилните слоеве се премахват механично. Съседните повърхности да се предпазят от въздействието на разтворителите в продукта.

Thrakon Hydro R се полага ръчно (валяк, четка) или машинно (безвъздушно впръскване) на един или два слоя на принципа “мокро върху мокро”.

Разходна норма: 0,150 – 0,350 L/m² (в зависимост от вида основа).

Thrakon

Съхранение и срок на годност 

Да се съхранява при температури над 0°C в сухи и защитени от директна слънчева светлина помещения. Срок на съхранение в оригинални, неотворени опаковки – най-малко 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.

За повече информация – Тракон България.

Може да харесате още...