pixel

Хидроизолацията Seccoral 1K от PCI с подобрена рецепта

Seccoral 1

PCI подобрява състава на своята еднокомпонентна хидроизолация на циментова основа Seccoral 1K, използвана за стандартно уплътняване на бани, душови корита и балкони.  Материалът вече:
– отблъсква миризми и прах;
– има с ниски емисии съгласно GEV-EMICODE EC1 PLUS;
съхне по-бързо;
– има по-кремообразна консистенция, което позволява лесно нанасяне върху подове и стени чрез всички методи на работа – с мистрия, чрез впръскване, шпакловане, с ролка.

От PCI обещават, че запечатаната със Seccoral 1K повърхност се втвърдява без пукнатини за около пет часа и могат да бъдат нанасяни следващи покрития. Благодарение на бързия напредък в работата с материала, строителите могат още същия ден да продължат със следващите процеси. Сравнително ниският разход на материал от 2,5 кг/м² при дебелина на сухия слой от 2 мм допринася също за икономията на разходи.

Seccoral 1K е подходящ за композитна хидроизолация в интериора в съответствие с DIN 18534, както и за балкони, лоджии и аркади на открито в съответствие с DIN 18531.

Уплътняващата пукнатините течна маса може да се използва за всички стандартни дейности по хидроизолирането на покрития от керамични плочки и естествен камък без нужда от грундиране или лепилен слой.

Може да харесате още...

Izolacii.eu