Hiram представя нови стенни облицовки със специална структурирана повърхност

Hiram 1

Устойчивата дървесина, обработена в съответствие с древните занаятчийски традиции и отговаряща на най-високите стандарти за качество, придава на дома естествен и модерен вид, като в същото време гарантира здравословен климат за обитателите. Немската компания Hiram Floors е специализирана в производството на уникални паркети и индивидуални интериорни решения от дърво.

Новост в сортимента на компанията са декоративните стенни покрития със специално структурирани повърхности. Широката гама продукти от дърво беше представена на изложението EuroShop в Дюселдорф.

Масивен или трислоен – подови настилки от местна дървесина

Масивните подови дъски са използвани още преди стотици години в замъци, църкви и домове. Като естествен и качествен продукт, дървените подове днес отново се радват на засилен интерес. Подовите настилки от дърво могат да бъдат използвани в почти всяко помещение и с всякакви системи за подово отопление.

Компанията се снабдява с дървесина от устойчиво управлявани гори в Германия и Франция. Поради сложния производствен процес, подовите дъски се изработват от HIRAM само по поръчка. Обработката на повърхността им зависи преди всичко от изискванията за цвят, както и от очакваното натоварване на пода. Възможностите варират от алкали, сапуни, масла и лакове до ленени масла. Поради красивите им цветове, нестандартни размери и висока якост HIRAM Floors се специализира в дървесни видове като смърч Douglas и дъб.
Hiram 2

Новост: Стенни облицовки с триизмерен ефект

Висококачествените стенни панели на HIRAM, изработени от масивна дървесина и местни видове като дъб, дугласка ела, лиственица и бяла мура, придават на жилищните и представителни помещения красив и естествен вид. Особено впечатляващи са широкоформатните стенни панели с голяма ширина и дължина.

В зависимост от желанията на клиентите са възможни гладки или неравномерни повърхности. Заради структурата си и естествените отклонения в цвета на дървото в процеса на растеж всеки панел е истински уникат.

Вижте също...