Идеалният завършек: метални тавани от Lindner

Lindner

Каквито и да са изискванията за изграждането на желания метален таван, немската компания Lindner обещава да ги изпълни. Съвременните производствени мощности, сертифицираните качествени и опитни инженери отговарят на най-високите изисквания и гарантират отлични резултати на продукта.

Lindner

Ако е необходимо, портфолио от стандартни системи и решения подобрява акустиката в стаята или надеждно предпазва от пожар в аварийна ситуация. В допълнение, системите в дизайна и материалите могат да бъдат адаптирани към всички специфични нужди на клиента. Металните тавани наред с другите си качества имат предимството на лесно почистване и дълголетие.

Lindner

Компанията предлага напълно съгласувани таванни решения – всичко от един източник. Широкото портфолио от метални тавани предлага решения за най-високи изисквания към технологията, качеството и дизайна. Сега, за да постигне естествен, елегантен интериорен дизайн, Lindner Group разработва ново матово прахово покритие за металните системи за тавани MOOine.

Lindner

Новото покритие се предлага за всички метални тавани, отоплителни/охлаждащи тавани и противопожарни тавани. За да се оптимизира акустиката на помещението, те също така могат да бъдат перфорирани.

За повече информация: Lindner

Вижте също...