pixel

Игра-кампания: Плоскости Cleaneo® Akustik – за по-висок стандарт на живот

Knauf

В периода от 1 – 31 октомври във Фейсбук страницата на Knauf Bulgaria ще се публикуват въпроси, свързани със свойствата и приложенията на плоскости Knauf Cleaneo® Akustik. Към всеки въпрос ще Ви предлагаме 4 възможни отговора. Посочете в коментар под съответния пост само верните отговори (възможно е да са повече от един) на поставения въпрос и ще участвате в томбола, за една от нашите специални награди – комплект шапка и шал. Подготвили сме 31 награди за 31 печеливши участници.

Подгответе се, като се запознаете по-долу с основните свойства на плоскости Knauf Cleaneo® Akustik.

Knauf

Knauf Cleaneo® Akustik е перфорирана гипскартонена плоскост с три основни функционални приложения:
повишаване на качеството на въздуха в помещенията;
подобряване на акустиката ;
дизайнерско оформяне на окачени тавани и предстенни обшивки.

Тези функции на плоскостта Knauf Cleaneo® Akustik се постигат, чрез състава и геометрията ѝ. Повърхността ѝ е перфорирана с отвори, които са кръгли, квадратни или правоъгълни; с различни размери и подредени по различен начин.

Cleaneo® ефект – пречистване на въздуха

Благодарение на зеолита в тяхното ядро Knauf Cleaneo® Akustik са патентовани гипскартонени плоскости, без аналог, отговарящи на предизвикателствата на новото време за чиста среда на живот. Те преобразуват миризливи и вредни вещества в безвредни. Осъществява се каталитичен процес без натрупване на вредни вещества или изразходване на добавките, така чепродължителността на действие на Knauf Cleaneo® Akustik е практически неограничена. Продължителността на процеса на разграждане зависи от концентрацията на веществата, покритието на плоскостите, перфорацията и движението на въздуха. Периодът на разграждане на вредните вещества се определя и от степента на приложение в помещението на Knauf Cleaneo® Akusik– плоскостите. За да се използват напълно възможностите им се препоръчва приложение мин. 0,2 m² от обема на помещението.

Подобряване на акустиката с Knauf Cleaneo® Akustik

Плоскоститe Knauf Cleaneo® Akustik се препоръчват и участват ефективно в процеса на подобряване акустиката в помещенията, като имат способността да намаляват реверберацията, с което и намаляват ефекта на ехото. Перфорираната плоскост има лицева и обратна страна, като лицевата страна на плоскостта е стандартна, гипскартонена за по-добра и лесна обработка, а задната е каширана с акустичен воал, който спомага за по-добри акустични показатели и бива в бял и черен цвят.

Дизайнерско оформяне с Knauf Cleaneo® Akustik

Плоскостите Knauf Cleaneo® Akustik предоставят иновативни и уникални дизайнерски решения за завършване на помещенията с набор от различни по размер и форма перфорации. Тези перфорации спомагат освен за акустика и за един по-интересен и впечатляващ готов продукт, който да разчупи стандартната визия на помещението.

Повече информация за Knauf Cleaneo® Akustik може да прочетете в брошурата.

Официални правила на играта.

Пожелаваме Ви успех и по-висок стандарт на живот с плоскости Knauf Cleaneo® Akustik!

Може да харесате още...