Индустриални и декоративни полимерни подови покрития от Оргахим АД

Системите DEKO Floor® намират приложение при изграждане и реновиране на подове в складови и производствени помещения, в това число и в хранително-вкусовата промишленост, за изграждане на паркинги и гаражи, рампи, лаборатории, хангари, в обществени сгради и други.

Факт са вече и няколко реализирани проекта, където бе положена система грунд DEKO Floor RD primer и основно епоксидно покритие DEKO Floor Universal с посипка от кварцов пясък. Един от тях е  RAIS LTD гр. Пазарджик.

Полимерните подови системи DEKO Floor, съобразно предназначението и експлоатационните показатели, включват:
грунд за връзка с основата;
– изравнителна и попълваща замазка или саниращ състав;
– цветно, дебелослойно, саморазливно покритие или замазка;
– цветно, тънкослойно покритие;
– матова или гланцова прозрачна запечатка или в цвят по RAL картел;

Системите DEKO Floor се прилагат в зони с изисквания към пода за лека, средна и висока степен на механична, химична и термична устойчивост, за водоплътност, ниска степен на изтриваемост, лесно и бързо почистване, изискване за противохлъзгащо покритие, декоративност и т.н.

За да се осигури максимална надеждност и качество при използване на покритията, Оргахим АД предлага и цялостно обслужване на обектите, чрез взаимодействие с оторизирани апликатори, които имат солиден опит в полагането на полимерни подови настилки и множество референтни обекти от различни индустрии.

DEKO Floor
За контакти и допълнителна информация – Оргахим АД.

Вижте също...