pixel

Индустриални подови покрития от Sika

Sika

Системите за подови покрития за промишлени съоръжения имат най-тежката работа в една сграда. Те трябва да издържат на постоянен трафик и механично износване наред със злоупотребата от неща като корозивна течност, висока температура или силен удар. Ако подът не може да се справи със стреса, всичко останало е застрашено.

Предимства на решенията за индустриални настилки на Sika

Системите за подови покрития на Sika са проектирани така, че да отговарят на специфичните условия на дадена индустриална област, като например автомобилостроене, електроника, химическа промишленост, предприятия за производство на храни и напитки, складове, паркинги и др.

Благодарение на високата си устойчивост на износване и химикали индустриалните подове на Sika могат лесно да се справят с тежкия трафик, тежкото оборудване, абразията или агресивните химикали.

Sika

Уникалните подови системи на Sika предпазват работната среда от електростатични разряди и осигуряват правилно заземяване на човешкото тяло и обувките. Sika предлага противоплъзгаща се текстура за намаляване на риска от нараняване върху мокри повърхности.

Лесните за почистване подови системи се предлагат в разнообразни цветове, повърхностни текстури както с матово, така и с гланцово покритие и правят чудеса за естетиката на обекта.

Много хора прекарват повече от 80% от денонощието в затворени помещения и Sika е посветена на подобряването на качеството на въздуха в помещенията. Нейните системи за подови настилки отговарят или надхвърлят изискванията за ниско съдържание на ЛОС и допринасят за спечелването на множество точки при сертифицирането на зелени сгради.

Снимки: Sika

Може да харесате още...