pixel

Иновативен продукт за изолация на клапани

Vjack

Предпазните клапани са едни от най-важните елементи при производството, разпределението и използването на флуиди. Благодарение на изолацията на клапаните се запазва топлината на съоръженията. Изолиращото яке Vjack е изключително удобно, защото се слага и сваля много лесно и по този начин се улеснява поддръжката на клапана.

Vjack

Доказано е, че клапаните, които не са изолирани, костват както загуби на енергия, така и финансови.

Изолиращите якета Vjack са произведени по всички стандарти и главната им цел е да намалят тези разходи. Снимките, направени от термокамера, доказват тези твърдения:

Vjack

Използват се и за защита на персонала от изгаряния чрез намаляване на температурата на откритите повърхности на тръбопроводите.

Vjack

Vjack се произвежда от силиконов плат, тъкан от фибростъкло. Ватаиндустриалното яке е със силикон от външната страна и пълнеж от каменна вата, която издържа до 600˚C.

Предимства на якето за клапани:

Vjack

Клас на горимост А1, водоустойчив, изработване на индивидуални размери, висококачествена изработка с 2 години гаранция.

Ди Трейд Груп предлага на своите клиенти както стандартни размери на Vjack, така и можем да ги произведем по индивидуални проекти. Изпрати запитване. Прочетете повече за техническите характеристики на изолиращите якета за клапани Vjack.

Може да харесате още...

Izolacii.eu