pixel

Иновативна керемида за саниране на покрива

BRAAS-Rubin-15V

Малките по размер керемиди осигуряват безопасност при силен дъжд и вятър.Те са предпочитани за собственици, които искат да спестят време и пари за обновяването на покрива, но същевременно желаят да се възползват от гъвкавия монтаж и малкото им тегло.

BRAAS-Rubin-15VBRAAS-Rubin-15VBraas разширява гамата си от керемиди с малък формат с новия модела Rubin 15V BMI. Той се предлага в седем цвята и с два вида повърхности. Налична е и пълна гама аксесоари. Rubin 15V впечатлява с нова блокираща система и повишена устойчивост на дъжд. Моделът е изключително надежден при покритие на наклонени плоски покриви.

Стандартният наклон на покрива може да бъде намален до 16 градуса. Това става възможно чрез системата за блокиране, разработена от BMI Braas. Дълбоко поставената странична гънка, новият тип дренажен джоб и разделените челна и странична гънка на керемидата осигуряват по-добрата защита от дъжд при наклон на покрива от 16 градуса.

Rubin 15V е също така първата керемида, за която се предлага BMI Braas Clip. Дългата страна на Rubin 15V е снабдена със задържащи канали и този детайл позволява керемидите да прилягат без използване на инструменти. Така новият модел предлага цялостно решение за безопасен покрив.

BRAAS-Rubin-15V

Едно от предимствата на новия модел е, че той е наистина лек. Една керемида тежи едва 2,9 килограма, а това улеснява много работата върху покрива.

Може да харесате още...

Izolacii.eu