pixel

Нова изолационна система за скатни покриви

Ampatherm

Ampack разработиха системата за скатен покрив Ampatherm. Изолационните покривни плоскости са с много ниска топлопроводимост и макар и изключително тънки, те отговарят на съвременните изисквания за топлоизолация и енергийна ефективност.

Ниска топлопроводимост, отлични изолационни стойности, дифузионност

Тънката и плътна изолация на покривните греди дава свобода на архитектите и оптимизира изолационните им свойства. Изолационните плочи Ampatherm са подходящи за нови сгради, разширения на тавански етажи и ремонтни дейности.

PIR

Изолацията, базирана на PIR, е дифузионна, има висока изолационна ефективност, не съдържа биоциди, устойчива е на плесени и не съдържа алергенни вещества. Изолирането на цялата повърхност предотвратява появата на топлинни мостове.

Ampatherm се предлага в Европа в различни версии, съобразени със съответните нужди на строителството.

Дълъг експлоатационен живот и висока енергийна ефективност

Ampatherm е плод на обединените усилия на Ampack, Kingspan и Heco. Ampack е специалистът по строителна физика и технология на скатния покрив, Kingspan отговаря за високоефективните изолационни материали, а Heco за технологията на закрепване. Резултатът е висококачествена скатна покривна система, която гарантира на собствениците дълъг експлоатационен живот и добра енергийна ефективност.

Може да харесате още...

Izolacii.eu