Иновативни профили за деформационни фуги от Migua

Migua

Профилите за деформационни фуги са незаменими и обичайно са подложени на големи натоварвания. Немският производител на профили Migua предлага иновативен и интелигентно проектиран профил FSR X, който може бързо и лесно да бъде заменен по време на работа. Наскоро компанията получи за тази система Германската награда за иновации 2019.

Migua

Профилите за деформационните фуги трябва да издържат на много големи натоварвания, а безопасността, функцията и външният им вид често се нарушава след дългосрочна употреба в силно натоварени помещения. Тяхната подмяна обаче представлява предизвикателство. Тъй като те са здраво закрепени по време на монтажа с винтове в земята, при обновяването на прилежащото подово покритие, то трябва да се премахне напълно, за да може старият профил да се разглоби и отстрани. Това отнема много време и струва скъпо – дори само при временното затваряне на пространството, както е в случаите при обновяване на търговски центрове или летища.

Migua

Компанията Migua разработи решение на този проблем. Иновативният FSR X профил може да се подменя бързо, лесно и евтино по време на работа. Само видимата, най-силно натоварена част от профила, се развива и подменя, което прави излишен сложния демонтаж на цялата система. Профилът също така отговаря и на високите дизайнерски изисквания с чистия си и интелигентен дизайн. Новите профили за фуги се предлагат в различни анодизирани цветови варианти, които хармонично се вписват в съответното подово покритие и по този начин дават напълно нови възможности за дизайн на пространствата.

За повече информация: Migua

Вижте също...