Защитени и красиви балкони с висококачествено течно уплътнение Triflex

Triflex

Десетилетията на употреба и ефектите от дъжд и студ често оставят ясни и трайни следи върху повърхностите на балконите. Освен това през напуканите подове, износените плочки и разбитите фуги дъждовната вода може да проникне безпрепятствено в конструкцията и да нанесе допълнителни щети на сградата.

Triflex

Полиметилметакрилатната (PMMA) течна смола на системата Triflex от едноименната немска компания е особено силна в детайлите, тъй като тя безпроблемно ги интегрира и динамично компенсира образуването на пукнатини в движение. Впоследствие повърхността може да бъде оцветена по желание, а системата е подходяща за полагане и върху вече съществуващи плочки, което спестява разходи и време по премахването им.

Triflex

При комбинация със системата Triflex ProDrain, която се състои от самостойна мембрана в комбинация с епоксидна смола, която позволява на влагата да излезе и в същото време образува слой, разпределящ натоварването, може да се постигне изключително здраво и дълготрайно покритие за външните, открити помещения. Двукомпонентният продукт Triflex ProFloor RS 2K, който се използва за покриване на повърхностния слой е особено подходящ за малки балкони, тъй като може лесно да се обработва. Така структурата на сградата е защитена от влага в дългосрочен план.

За повече информация: Triflex

Вижте също...