pixel

Интериор, който запазва естествената красота на дървесината

Biofa-Naturprodukte

Постигането на устойчива на износване повърхност, без да се променя естественият характер на дървото: това е отправната точка за новата разработка “Biofa Bianco Öl Aqua 8689” на Biofa-Naturprodukte, продукт на водна основа, който е подходящ за различни видове дърво в интериора.

Според производителя “Biofa Bianco Oil Aqua 8689” не само съчетава естествен вид и защита, но също така прави повърхността, изработена от различни видове дърво, да изглежда необработена и прясно шлайфана. Продуктът е подходящ за подове, стълби, мебели, интериорни елементи, както и вътрешни прозорци и врати. “Biofa Bianco Oil Aqua 8689” е правилният продукт навсякъде, където трябва да се запази естествената красота на дървесината.

Определението “ефект на необработено дърво” подчертава характеристиките на продукта. Той запазва благородната матова повърхност на необработеното дърво без промяна на цвета и последващо пожълтяване и осигурява издръжлива и лесна за поддържане повърхност. В съответствие със стандарта за мебели DIN 68 861, част 1B, петната от вода или кафе, мазните петна или петната от червено вино не могат да навредят на повърхността, обработена с “Biofa Bianco Oil Aqua 8689”.

Подът може да се измие с обикновени почистващи препарати. Не е необходима редовна грижа чрез „повторно намазване“. Продуктът съдържа свързващо вещество на основата на рициново масло. Восъкът от оризови люспи е друга съставка, която осигурява приятно усещане и спомага да се отблъснат водата и мръсотията. Заедно със свързващото вещество, най-фините минерални пигменти осигуряват много добра защита от ултравиолетовите лъчи, така че естественото потъмняване на дървото е значително намалено или напълно предотвратено.

Според производителя “Biofa Bianco Oil Aqua 8689” се състои от 76% възобновяеми и минерални суровини. Продуктът отговаря на стандарта за играчки EN 71 част 3 и на стандарта DIN 53160 за устойчивост на пот и слюнка.

Снимка: Biofa-Naturprodukte

Може да харесате още...

Izolacii.eu