Isomat с поредно участие на BAU 2019

Isomat за пореден път ще участва на водещото международно изложение за архитектура, строителни решения и материали BAU 2019, което ще се проведе от 14 до 19 януари 2019 година в Панаирен Център Мюнхен, Германия.

В зала B6, щанд 229, посетителите ще могат да видят и запознаят с новите продукти и технически решения на Isomat за съвременно строителство. Екип от професионалисти на компанията ще разкаже за иновациите в хидроизолациите – полиуретанови системи ISOMAT PU SYSTEMS и покрития от полиуреа; декоративни микроциментови покрития за подове и стени, индустриални подове и други.

Работно време:

Понеделник – Петък: 9:30 – 18:00 ч.
Събота: 9:30 – 16:00 ч.

BAU е най-значимото международно изложение за професионалистите в архитектура, строителство, проектиране и строителни материали. На всеки две години повече от 2,000 фирми представят най-новите си продукти, приложения и решения на повече от 250,000 посетители от целия свят.

По време на изложението ще се проведат и множество съпътсващи събития. С форуми, дискусии и демонстрации участниците ще изучават най-новите тенденции в индустрията – иновативни продукти, смарт решения и референтни обекти.

За повече информация посетете уеб сайта на изложението: www.bau-muenchen.com

Научете повече за Isomat на: www.isomat.bg

Вижте също...