pixel

Исторически сгради – нов живот с Баумит

Баумит е Вашият професионален партньор с дългогодишен опит в областта на санирането и предлага широка гама от решения за саниране.

sanirane

Правилното и функционално саниране започва с проучване и анализ на обекта. Наш технически представител ще дойде при вас на обекта. Ще огледате проблемните участъци и ще обсъдите първостепенните мерки при саниране на зидарията, за отстраняване на причините за навлажняване и изсоляване по конструкцията. Повредената мазилка и зидария, която се проверява, ще бъде заснета. След това нашият технически сътрудник ще вземе проби от засегнатата мазилка и зидария на място. Ако ситуацията, той ще вземе проби на няколко места и на няколко нива на височина за най-точна оценка. Той ще предаде внимателно опакованите проби на нашата лаборатория за експертен анализ.

Лаборантът използва инструменти за измерване на степента на влажност и определяне на количеството водоразтворими соли. Химичните и физичните стойности се обобщават в съответния анализ. Ще изготвим подробен доклад за възстановяване. Ще предложим конкретни стъпки за реставриране и препоръки за материали, съобразени с вашия обект. Ще препоръчаме или обучим изпълнители на саниращи мазилки във всеки регион и ще осигурим консултации с наше техническо лице за полагане на материали Баумит. Когато работата започне, можем да санираме положени вече изолационни системи или да обновим стена, посредством изолация.

Баумит е един от водещите производители на строителни материали с богато портфолио от системи за саниране на мазилки, с гаранция за бърза доставка, професионален подход и надеждни решения. Заложете на сигурността и се доверете на лидера в облата на изолационните системи и санирането.

Може да харесате още...

Izolacii.eu