pixel

Изолационни плоскости Heraklith в нови цветове и с подходящи винтове

Със своята характерна повърхност плоскостите Heraklith от десетилетия украсяват тавани и стени в подземни гаражи, паркинги, мазета и технически помещения в Германия. Те са още по-атрактивни с различните цветови варианти, в които се предлагат. През 2020 г. производителят лансира нова цветова гама за фабрично боядисани продукти от дървесни влакна.

С ревизирана селекция от общо 24 стандартни цвята по RAL лесно може да се избегне обичайното скучно впечатление от подземни гаражи и паркинги, както и от мазета, складови и технически помещения. С прилагането на различни цветове съществува и възможността за сегментиране и обозначаване на отделни сектори – например различни нива на подземни гаражи. Цветови обозначения могат да маркират и различни коридори за движение като аварийни изходи или отделни зони за достъп.

Дървесните влакна на многослойните изолационни плоскости Tektalan (със сърцевина от каменна вата) и Heratekta (сърцевина от EPS) принципно също са подходящи за боядисване – например с негорими силикатни бои посредством безвъздушно впръскване. За по-големи площи и обекти боядисването може да бъде поръчано от производителя.

За целите на добрата визия и единния външен вид, са налични също така и винтове за бетон DDS plus и DDS-MW в различни RAL цветове.

Може да харесате още...