pixel

Изолация от Armacell с аерогел при променливи и ниски температури

Armacell

Подложката с аерогел на Armacell се счита за един от най-мощните изолационни материали, предлагани на пазара днес. ArmaGel има изключително ниска топлопроводимост и превъзходни изолационни свойства, което позволява използването на по-тънки изолационни слоеве.

Изолационният материал може да се използва при променящи се и ниски температури до -180°C. Предлага се с дебелина на изолацията от 5, 10, 15 и 20 мм.

Хидрофобният (водоотблъскващ) и гъвкав ArmaGel DT намалява риска от корозия под изолацията (CUI) и по този начин може да удължи експлоатационния живот на системата.

ArmaGel DT предлага освен това по-широк диапазон на дебелина на изолацията, което позволява по-бърз монтаж. Подложката за аерогел се предлага с дебелина 5, 10, 15 и 20 мм.

Приложение при температури от -180°C до +650°C

Високоефективната изолация е ключов фактор в борбата с изменението на климата, тъй като е един от най-лесните, бързи и рентабилни начини за повишаване на енергийната ефективност.

Alessandro Argelli, директор на Armacell Global Energy, коментира: „Въвеждането на ArmaGel DT ни позволява да предлагаме пълна гама аерогелни подложки за ниски, променливи и високи температури. Чрез комбинацията с ArmaGel HT разширихме приложението при температури от -180⁰C до + 650⁰C. Подобрените параметри на ArmaGel предлагат на нашите клиенти по целия свят термични и акустични решения с отлично съотношение качество/цена“.

Armacell

Свръхлеките високотехнологични аерогелни подложки се произвеждат на новата производствена линия в завода на Armacell в Чеонан, Южна Корея. Предприятието има площ от 21 206 квадратни метра и се намира близо до Сеул. То играе важна роля при намиране на водещи в индустрията решения при производството на аерогелове. Компанията залага на тези решения, за да осъществи визията си за лидерска позиция при предоставянето на иновативни изолационни материали и компоненти за спестяване на енергия и чрез тях да подобри качеството на живот по целия свят.

Може да харесате още...

Izolacii.eu