pixel

Дренажни системи Nophadrain® в „Парк Лейн Офис Център”

Nophadrain

Висококачествените и функционални дренажни системи Nophadrain®, предлагани на българския пазар от Есха България, се утвърждават все повече през последните години като предпочитан от архитекти, строители и озеленители еталон и стандартен метод за изграждането на зелени покриви, паркинг-покриви и пешеходни зони.

Nophadrain

„Парк Лейн Офис Център” – 11-етажна високотехнологична офис сграда в София с над 23 000 кв.м. офис и търговски площи клас А, е поредният представителен обект, за изпълнението на който бяха избрани дренажни системи Nophadrain®.
Esha
В съответствие с изискванията на проекта, Есха България достави 4 000  кв.м. дренажни композити Nophadrain® от различни серии в зависимост от предвиденото приложение – зелени покриви и паркинг зони:

Дренажнен композит ND 4+1 за система „Интензивен зелен покрив“:
– Висока якост на натиск (700 кРа);
– Дълготраен запас на вода;
– Отличен дренажен капацитет;
– Идеална основа за растенията.

Дренажнен композит ND 620 (в комбинация с EshaProtect 1.0 фолио за защита и приплъзване) за система „Паркинг-покрив“:
– Висока якост на натиск (900 кРа);
– Отличен дренажен капацитет;
– Сигурна защита на хидроизолацията;
– Лесно комбиниране със система „Интензивен зелен покрив”.

Nophadrain

Допълнително предимство на дренажните композити е комбинирането на няколко слоя – защитен/разделителен, дренажен (високоякостен полистирен HIPS)  и филтриращ, в един общ дренажен елемент. Мембраните са на рула, което позволява както удобно транспортиране, така и бърза и лесна инсталация с разгъването на три слоя едновременно.

Може да харесате още...