pixel

Как се прави вътрешна изолация с панели от минерална пяна?

Показваме обработката на Heck IDP MS 042 (изолационен панел MS hydrophilic).

Ако освен визуалното подобряване на помещението, задачата е и подобряване на енергийната ефективност, комбинацията от Heck K+A PORaktiv Plus и Heck IDP MS 042 (изолационен панели MS) предлага оптималното решение.

Нанесете Heck K+A PORaktiv Plus по цялата повърхност с помощта на назъбена мистрия (10 mm) върху Heck IDP MS 042 (изолационен панели MS hydrophilic). При по-големи неравности се препоръчва комбинирания метод с допълнително нанасяне на лепило върху основата. Вземете панела, който е изрязан в подходящ размер и подготвен с лепило, натиснете го равномерно върху основата и го наместете.

След грундиране с Heck TG W Plus (Tiefengrund W Plus) за намаляване на попивателната способност на изолационните панели, с назъбена мистрия се нанася Heck K+A PORaktiv Plus като армиращ слой. Всички съществуващи отклонения при панела трябва да се шлифоват предварително и след отстраняване на праха от шлифоването да се обработят с Heck TG W Plus (Tiefengrund W Plus), за да се намали абсорбцията. Поставете Heck AGG (фина армираща тъкан) в горната третина на укрепващия слой.

Heck

Завършващата мазилка Rajasil KFP OWA (фина варова мазилка) може да се нанася и моделира след достатъчно време на престой (за всеки сантиметър от мазилката приблизително 3 дни).

Със силикатната интериорна боя Heck SIF Interior можете да избирате от широка гама цветове с класически или модерни тонове, за да оформите дизайна.

Може да харесате още...