pixel

Подово отопление с топлоизолация

Топлоизолацията ThermoWhite и подовото отопление Schlüter-Bekotec-Therm са истински дует-мечта за изграждане на отопляем под!

С помощта на слепения изолационен пълнеж подовете могат да бъдат оптимално подготвени за полагането на Bekotec-Therm.

В допълнение към добрата топлоизолация, ThermoWhite предлага и защита срещу студени и звукови мостове, тъй като материалът се адаптира оптимално към заобикалящата го среда и напълно покрива тръбопроводите. Той представлява идеалната основа за Schlüter-Bekotec-Therm, енергоспестяващата, бързо реагираща система за подово отопление.

Schlüter

Schlüter-Bekotec-Therm съчетава екологичен комфорт на отопление с хигиена и уют. Патентованата подова конструкция с малка монтажна височина и иновативната технология за управление и отопление превръщат системата в енергоспестяващ и икономичен под с отопление с ниска температура на потока. Но това не е всичко – дори по време на монтаж отопляваният керамичен под предлага много плюсове благодарение на бързата и лесна работа. Независимо дали става въпрос за плочки, естествен камък или всички други подови покрития: Bekotec-Therm е правилният избор във всеки един случай.

Може да харесате още...