pixel

Капилярно-пасивен тънкослоен дренаж WatecDrain KP+

Watec®Drain KP+

За отделено от основата тънкослойно полагане на керамика и естествен камък

Проблемът с лошото време: влагата в конструкцията води до избиване на соли и осапуняване, лющене вследствие на замръзване, и отлепяне и напукване на настилката.

ArdexArdex

WatecDrain KP+ е единствен по рода си капилярнопасивен тънкослоен дренаж. В комбинация със системните продукти на Ardex един доставчик предлага цялостна система за атрактивни и дълготрайни балкони.

Ardex

Вашите предимства:

Бързо отводняване
Watec®Drain KP+ се грижи за това водата бързо да се оттече по дренажните канали. Предимство: избягват се неприятните избивания на соли. Ускорява се изсъхването на лепилния разтвор.

100% отделяне от основата
Watec®Drain KP+ се полага плаващо. Настилката и основата се отделят на 100%. Предимство: избягват се отлепвания и пукнатини в настилката.

Оптимално обезвъздушаване
Въздушният слой с височина 6 mm предотвратява налягането на водни пари в конструкцията и ускорява изсъхването на настилките от естествен камък. Предимство: без олющвания вследствие на замръзване при глазирани плочки.

Свързвания с врати
Чрез употребата на дренажна система в областта на вратите, височината се редуцира до 5 cm. Предимство: при липсващи височини, вътрешността може да се предпази от щети в следствие на влага.

Watec®Drain KP+

Watec®Drain KP+ е подходящ за настилки от плочки и естествен камък.

Watec®Drain KP+

За контакти и повече информация – Ардекс.

Може да харесате още...