pixel

Керамични плочки в стил Art-Deco

Aparici

Колекцията Art Deco на Aparici е гама от ярки керамични плочки за стена и под в черно и бяло със златисти шарки, вдъхновени от стила Art-Deco.

Те намират приложение и употреба в различни интериорни проекти, например при облицовката на стени, бани, кухни и подове.

Компанията Ceramicas Aparici е представител на най-високо качество на производство и иновативен дизайн. Висококачествената керамика и порцелан на тази семейна компания са движеща сила за развитието и тенденциите в цялата индустрия и присъстват в цял свят.

Успехът на марката се основава на един принцип, който е валиден вече повече от петдесет години, а именно, че продуктите никога не трябва да се разглеждат като обикновен строителен материал, а като съществена част от интериорния и архитектурния дизайн с гаранция за тяхното отлично качество и естетика.

Aparici

През 40-те години на миналия век Максимиано Апариси започва да произвежда ръчно изработени червени плочки bizcocho в малка пещ в испанския град Алкора, известен още от XVI век със своите традиции в грънчарството. Тези плочки се произвеждат днес от същата местна червена глина, която се е използвала по онова време, и след това се предават на ателиета за глазиране, които нанасят цвят и рисунки върху неглазираната повърхност.

Снимки: Aparici

Може да харесате още...

Izolacii.eu