KlimaKomfort Therm: вътрешна изолация на базата на XPS от Südwest

KlimaKomfort Therm

Немската компания Südwest разширява своята система за саниране при мухъл с вътрешна изолационна продуктова линия. В новата система „KlimaKomfort Therm“ обаче, компанията не разчита на перлит като изолационен материал, а на екструдиран полистирен (XPS), който спомага за разсейването на влагата в помещенията и така предотвратява образуването на плесени. Системата осигурява приятни температури и предлага надеждно и екологично решение за саниране при наличие на мухъл.

KlimaKomfort Therm

Поради много високата стойност на изолацията, отлични изолационни свойства могат да бъдат постигнати дори при малки дебелини на плоскостите. Изолационната плоча осигурява приятни температури и по-бързо затопляне на жилищната площ, допринася за намаляване на разходите за отопление и същевременно намалява риска от кондензация поради по-високата повърхностна температура.

KlimaKomfort Therm

Системата KlimaKomfort Therm включва всички необходими компоненти, от лепилото до крайното покритие, от един доставчик, включително, изолиращи клинове за оптимално свързване на вътрешните стени и тавани към вътрешната изолация.

За повече информация: Südwest

Вижте също...