pixel

Кнауф България със специализирани сайтове: Гипсфазер и Cleaneo® Akustik

knauf

Както знаете, със своите два завода – във Видин за гипсфазерни плоскости и с. Медникарово – завод Марица за специализирани гипскартонени плоскости, Кнауф България се стреми към развитие и иновации в сухото строителство, които да улесняват работата на архитекти, проектанти и монтажници.

Кнауф разработва широка гама сертифицирани иновативни продукти и системи за сухо строителство, които покриват пълния комплекс функционалности в интериора и екстериора за битови и обществени сгради. Част от тях са специалните плоскости на Кнауф, създадени да покрият нуждите при конкретни специфични изисквания.

За своите клиенти и партньори Кнауф България създаде тематични микросайтове, посветени на едни от най-търсените специални плоскости:
– гипсфазерни плоскости Кнауф –  за стени, подове, фасади, подложени на високо натоварване;
– плоскости Кнауф Cleaneo® Akustik – за по-добра акустика и чист въздух в помещенията.

Микросайт: Knauf-gipsfaser

Гипсфазерните плоскости Кнауф Vidiwall са правилното решение за преградни стени, заради тяхната висока устойчивост на надраскване и удар, механична здравина и отлична звукоизолация.

Гипсфазерните плоскости Кнауф Vidiwall HI са разработени специално за приложение в системи фасади, тъй като са надеждна основа за директно закрепване на топлоизолационни системи към тях.

Гипсфазерните плоскости Vidifloor са част от системите за сухите подове – гарантират здравина, съкращават времето за полагане, увеличават минимално височината на конструкцията и ограничават ударния шум.

Плоскостите Vidifire A1 и Vidiphonic са с клас на реакция на огън А1 и се използват за специални решения при високи изисквания за огнеустойчивост и звукоизолация.

knauf

Какво ще откриете на сайта Гипсфазер?
Представяне на гипсфазерните плоскости и завода на Кнауф България във Видин, където се произвеждат.
– Области на приложение: училища, болници, хотели, жилищно строителство, промишлени и спортни сгради.
Видове гипсфазерни плоскости за стени и под.
– Видове системи с гипсфазерни плоскости и техните приложения: вътрешни преградни стени; фасадни стени; сухи подове; сгради с дървена конструкция.
Референтни обекти с представяне на монтажа и продуктите, които са вложени в сградите.
– В раздел „Полезно“ ще получите отговорите на важни въпроси за гипсфазерни плоскости на Кнауф. Секцията предлага полезна информация за работа с плоскостите за всяко тяхно приложение.

Микросайт: Knauf-cleaneoakustik

Тематичния микросайт Knauf-cleaneoakustik представя качествата, областите на приложение и тънкостите при монтаж на перфорирани гипсови плоскости Кнауф Cleaneo® Akustik.

Осигуряването на здравословен микроклимат в интериора е водещ приоритет за Кнауф. Важни условия за това са добрата акустика и качеството на въздуха. Гипсовите плоскости Кнауф Cleaneo® Akustik са перфорирани с цел да намалят времето на реверберация и да подобрят акустиката в помещенията. Те съдържат в гипсовото си ядро зеолит – естествен минерал с вулканичен произход и със специални каталитични свойства, който осигурява дългосрочно по-чист въздух в интериора.

knauf

Какво ще откриете на сайта Cleaneo® Akustik?
– Основни качества на перфорираните плоскости: акустичен комфорт, чист въздух и атрактивен дизайн.
Техническа информация и CAD детайли за ахритекти и проектанти.
– Начин на монтаж на различните видове плоскости Cleaneo® Akustik.
Приложения: частни домове, училища, детски градини, спортни зали, хотели, барове, игрални зали, ресторанти, офиси и търговски центрове, автогари, ЖП гари и обществени сгради.
– Раздел „Полезно“ предлага информация за крайния клиент, която представя предимствата на плоскостите и начина, по който Cleaneo® Akustik подобрява комфорта в помещенията.

Повече можете да научите на официалния сайт на Кнауф България.

Може да харесате още...