pixel

Компактно изолационно решение за плоски и скатни покриви

Kingspan Insulation

С изолационния пакет от Kingspan Insulation могат да бъдат реализирани компактни покриви със специално предназначение. При този вариант на покрива всички слоеве са свързани по цялата повърхност и покриват всички фуги, което води до много устойчива система.

Компактният покрив се състои от битумна пароизолация, пакет Kingspan Insulation от полиизоцианурат (PIR) и двуслоен битумен хидроизолационен слой, които са свързани с горещ битум. В допълнение към защитата срещу подливане, което е важно за зелените покриви, компактният дизайн е подходящ за зони с голямо натоварване, например при топлоизолирани покриви с паркинг.

Висока сигурност при засмукване от вятър

Според Kingspan Insulation благодарение на тази система площта на покрива може да се използва по различни начини. Безопасността при силно засмукване от вятър се оказва полезна и създава възможности за добре проектирани и интензивно озеленени площи. Поради здравата си конструкция компактният покрив е много подходящ и за имоти, при които последващите разходи трябва да се запазят ниски.

Kingspan Insulation

Системата гарантира постоянно качество и издръжливост и, в случай на теч, позволява бързо локализиране на повредите, които след това могат да бъдат поправени евтино – без да се налага да се открива напълно покривната площ.

За изграждането на компактния покрив Kingspan Insulation не само предоставя правилните продукти, но предлага и цялостна услуга. Изолационната плоча за плосък покрив Kingspan Therma TR29 и наклонената изолационна плоча Kingspan Therma TT49 са специално разработени за компактни покривни системи и в комбинация с другите компоненти защитават от повреди, причинени от силен вятър и вода.

Снимки – Kingspan.

Може да харесате още...

Izolacii.eu