Комплексна топлоизолационнa системa Thrakon ClimaPlus (EPS)

Thrakon ClimaPlus

Сертифициранa външнa комплекснa фасаднa топлоизолационнa системa (ETICS) с EPS – топлоизолационни плочи

Използването на фасадна топлоизолация се отразява не само при намаляване разходите за енергия на новите сгради, но също така е отлично решение за ремонт и освежаване на стари сгради. Системата Thrakon ClimaPlus предлага дълготрайна защита и съобразена със съвременните изисквания икономичност при намаляване на разходите за отопление и охлаждане на сградите. Реновираните фасади придобиват по-красив и естетичен вид, като в същото време стават устойчиви на тежки климатични влияния.

Thrakon ClimaPlus

С полагането на Thrakon ClimaPlus се постигат следните оптимални подобрения на вашата сграда:
– намалява се енергийната консумация и се спестяват значителни средства за отопление и охлаждане, като се осигурява комфорт и уют в жилището;
– ограничават се функционалните и естетически проблеми на фасадата на сградата;
– удължава се живота на сградата и се гарантира дълготрайност и функционалност на фасадата;
– оформянето на фасадата е лесно с многобройните архитектурни решения и декоративни финишни покрития;
– свеждат се до минимум проблемите с топлинните мостове и загубата на енергия;
– топлоизолационната система е външна, което позволява монтирането на топлоизолационни плоскости с по-голяма дебелина и не се губи ценно вътрешно пространство.

При проектирането и избора на топлоизолационната система е важно да се направи правилен избор на дебелината и топлоизолационните свойства на използваните EPS-плочи, необходими за постигане на желаната енергийна консумация, съобразени със специфичните регионални климатични условия, с предназначението на сградата и националните стандарти и разпоредби.

Thrakon ClimaPlus

Правилният избор на най-подходящите EPS-топлоизолационни плочи, качеството на използваните продукти, както и качеството на изпълнението при спазване на всички инструкции относно последователността на дейностите по изграждане на системата са гаранция за постигане на добра енергийна ефективност на сградата, дълготрайност, функционалност и добра естетична визия на фасадата.

За повече информация – Тракон България.

Може да харесате още...