pixel

Композитно подово покритие за дългосрочна защита на подземни гаражи

Sika

Компонентите на подземните гаражи са постоянно изложени на високи нива на натоварване – влагата отвън и химикалите от лугата през зимата, нанесени от автомобилите вътре в подземния гараж изискват проектни мерки и ефективни концепции за защита на повърхностите.

Sika

Типичните конструкции на тези съоръжения понякога носят известен риск от проникване на вода и проникване на влага, тъй като в тях има множество цепнатини и фуги, които често не могат да бъдат изключени конструктивно. Последствията са нетрайни настилки, които лесно се рушат и водят до допълнително увреждане на конструкцията на цялата сграда.

Sika

Хидроизолацията на подземните гаражи, от своя страна, според предписанията на DIN 18533 е сложна по дизайн и сравнително скъпа. Така компанията Sika предлага рентабилно решение за изолацията на тези натоварени помещения. Елсатичната подова настилка на системите OS 10 или OS 11 надеждно защитава основите и предотвратява навлизането на замърсена с химикали влага и конденз.

Sika

Sika комбинира бетоновата система на SikaProof с еласична настилка, обединявайки предимствата и на двете системи. Тази композитна система едновременно осигурява висока защита срещу външна и вътрешна влага. Еластичните и устойчиви повърхностни системи за защита образуват устойчива на износване повърхност и предпазват бетонната конструкция от опасните химикали. Това увеличава надеждността и дълготрайността на подземните гаражи и запазва във времето качеството на сградата. По този начин загубите от належащо обновяване и поддръжка се намаляват значително.

За повече информация: Sika

Може да харесате още...