pixel

Конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013“ завърши!

Baumit

                               Сграда в Търговище спечели първо място в конкурса на Баумит.
                   Победителят събра 4154 от 10 001 гласа в големия финал на състезанието.

За 12 месеца, в 4 сезона, жури в състав 17 185 члена гласува онлайн за 59 фасади! Оспорвана, непредсказуема, но и изключително интересна беше надпреварата във „Фасада на годината 2013”. В нея взеха участие нови и реставрирани жилищни еднофамилни, многофамилни, смесени, административни сгради и хотели, при чието изпълнение на фасадата са използвани строителни материали от Баумит.

Baumit

ПОБЕДИТЕЛЯТ НА 2013 с 4154 годишни гласа!
За 2013-та година журито на конкурса, състоящо се от вас, феновете на Баумит определи своя фаворит – Обект 9 от зимния етап, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7.
Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е Ненков ЕООД а изпълнител на фасадата е г-н Хасан Алиев. Проектант е арх. Галя Цонева. Използваните материали за фасадата са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.
Честито на победителя!

Baumit

На второ място в големия финал с 3309 годишни  гласа застана Обект 8 от зимния етап – жилищна сграда ново строителство гр. Благоевград. Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е фирма Корект строй ООД, проектант е арх. Любен Огорелков, а инвеститор е Благоевград Инвест 11 ЕООД.
Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.
Честито на обекта!

Baumit

На трето място с 833 годишни гласа се класира Обект 4 от етап лято –  жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в София, Горубляне, ул. Павел Красов 36. Проектант на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова. Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООД избрал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка. 

Баумит честити победата на трите финалистки, а екипите работили по изграждането им ще получат  призове! 

Баумит благодари и за участието на всички 59 фасади в изминалата година на конкурса! Един от вас, гласувалите ще бъде награден с подарък в томбола! Очаквайте скоро тегленето на томболата и не забравяйте – предстои нов конкурс за 2014 година, чийто пролетен етап вече чука на вратата!

Може да харесате още...