pixel

Край на етап зима в конкурса на Баумит „Фасада на годината 2016“

В последния ден от месец февруари дойде време да обявим дългоочакваните победители в етап Зима. Точно в 12:00 часа затворихме гласуването във финалния етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2016“. Ето и победителите както следва:

С 96 гласа от общо 279 гласа вие поставихте на първо място жилищна сграда Sophie apartments в град София, ул. Стара планина № 23. Проектант на победилата фасада е арх. Атанас Танков, фирма “Танков архитекти” ООД. Заявител и инвеститор в конкурса е фирма BLD, а изпълнител е “Нивел” ООД. Изпълнението на тази красива фасада е извършено с интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.

На второ място с 62 гласа на публиката застана нежилищна сграда Ем билдинг в град София, ул. Хенрик Ибсен №17 с изпълнител и инвеститор “Арт Е Строй 3” ЕООД. Фасадата е проектирана и заявена в конкурса от арх. Тихомир Казаков, фирма “Стивън Джордж Интернешънъл” ООД. Фасадата на класираната на второ място сграда е изпълнена с интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликонТоп.

На трето място с 34 гласа се класира Жилищна сграда, в град Нова Загора, ж.к. Загоре, блок 10  с проектант: арх. Събин Попов от фирма “Инж Проект” ООД. Инвеститор е Община Нова Загора. Заявител и изпълнител е фирма “Трейс Ямбол” АД, която е интегрирала топлоизолационна система от Баумит.

Напомняме ви, че тези три фасади, заедно с избраните в предходните 3 сезона, отиват на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2016″. Не забравяйте и за нашата сезонна томбола, където някой от вас може да спечели награда!

Гласувайте тук за големия финал от 1.03 до 10.03 до 12:00ч.

 

Може да харесате още...