pixel

Край на конкурса „Фасада на сезона – есен 2015“

Baumit

Поглеждайки през прозореца се убеждаваме, че все още е есен. Температурите са приятни за сезона, а строителството все още кипи с пълна сила. Дойде време и ние от Баумит да обявим победителите в конкурса „Фасада на сезона – Есен2015.

С 62 гласа от общо 120 гласа на публиката, на челна позиция се класира Обект 6 – златисто-есенната еднофамилна къща в село Гърмен, ул. Втора №1. Изпълнител на фасадата и заявител в конкурса е г-н Суат Мехрем, чиято бригада е изпълнила по фасадата Баумит топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Собственик на къщата е г-н Стоян Стругов.

Baumit

На второ място, с 25 гласа на публиката, е къща за гости „Residence house Ruse„, гр. Русе, ул. Васил Априлов № 9.

Красивата сграда е проектирана от YGA – Йорданка Георгиева Архитектс, а инвеститорът е фирма Евролинк ООД. Изпълнител и заявител в конкурса е Гипсотехника ООД, които са вложили Баумит топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К1,5.

Baumit

На трето място в есенния етап, с 15 гласа на публиката, се класира новопостроеният хотел „Импулс Палас“ в град Видин, Северна промишлена зона! Проектант на модерната сграда е Славчевпроект с арх. Митко Славчев, инвеститор и заявител в конкурса е фирма Импулс OOД. Изпълнител е фирма Едил ЕООД. За фасадна топлоизолация проектантите са се спрели на активно дишащата Баумит опънСтар система. Интересното в този обект е майсторското моделиране на ефекта камък, което строителят е постигнал с мазилката Баумит КреативТоп и ефектното покритие Баумит Лазур. Други детайли по фасадата са изпълнени с мазилките Баумит СиликонТоп и МозаикТоп.

Baumit

Според регламента на състезанието първите три спечелили обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината 2015”, което ще се проведе през март 2016 г, отново с жури – вие, приятелите на Баумит. Някоя от тях може да бъде класирана и за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през юни 2016 г. в Мадрид!

Очаквайте участниците в следващия етап на конкурса – Зима 2015!

Може да харесате още...