pixel

Красотата се нуждае от цвят!

isomat

Какво е красотата? Това, което ни отличава. Разнообразието на преживяванията ни, уникалните ни особености, нашата индивидуалност – красотата е нещо, което идва от нас. Затова нека да я подчертаем в жизнената ни среда – в дома или в офиса си. Защото пространството, в което живеем и се развиваме, още веднъж показва кои сме.

Premium Color Eco: екологична, матова боя за вътрешна употреба. Предлага отлично покритие, голяма устойчивост на често миене и осигурява оптимално качество на въздуха в помещенията. Предлага се в безброй нюанси чрез цветовата система Isomat.

isomat

Новият премиум цветови каталог Chroma на Isomat e създаден със страст и любов от 12-членен екип от архитекти, химици, цветови експерти и интериорни дизайнери от САЩ, Великобритания, Канада и Германия. Основахме колекцията върху многопластовото изучаване на световните цветови течения в архитектурата и интериорния дизайн и прякото им въздействие върху съвременния бит и душевност. Така искаме да изразим личностното разнообразие и вътрешната красота на хората и да го отразим в околното пространство. Вдъхновете се и вие и изразете себе си с Home beauty от Isomat.

Какъв е идеалният нюанс за всяко пространство?

Светлите (Off-whites) нюанси са ефирни и чисти и с тях често покриваме по-голямата част от стените си. С тях окото си почива, те визуално разширяват пространствата, помагат за разсейване на светлината – естествена или изкуствена – и дават усещане за чистота. Сега вече те не се ограничават до познатото бяло или бежово, а придобиват меки цветни нюанси, за да могат да се комбинират по-хармонично с други цветни акценти по стени, мебели или декоративни елементи.

isomat

Неутралните нюанси (Neutrals) са елегантни и изискани; те крият силна личност и придават на пространството непретенциозна елегантност.

isomat

Земните нюанси (Naturals) ще ви заведат до всяко кътче на планетата и ще внесат чистата природна красота във вашето пространство.

isomat

За по-смелите, интензивната серия (Brights) изпълва пространството с енергия и жизненост. Да имаш положително отношение към всичко е приключението на живота!

Isomat

Детската стая

Isomat

Детската стая може да бъде чисто бяла, но и артистична палитра за игра с цветовете! Да декорираме детската стая е очарователно, защото имаме за цел да създадем пространство на радост и вдъхновение за нашите малки приятели. Децата обичат да виждат повече ярки, смели и специални цветове, тъй като те най-добре отразяват тяхната жизненост и действеност. Следователно се изисква въображение и творчески подход при избора както на основните цветове, така и на декоративните елементи на пространството.

Не се ограничавайте до класическото момичешко розово и момчешко синьо. Опитайте алтернативни нюанси, експериментирайте и създайте уникална и приятна атмосфера. Не забравяйте, че изборът на много интензивни цветове не винаги е подходящ за детска стая. Целта е да се постигне цветово единство, така че крайният резултат да има положителен ефект върху емоционалното и интелектуалното развитие на детето. Поради тази причина е за предпочитане да играете със смела комбинация и меки нюанси, придаващи в пространството едновременно оживление и спокойствие. В същото време не подценявайте силата на комбинацията от бяло, черно и неутрален цвят, която внася спокойствие, но и различност в класическите детски стаи. Избягвайте да боядисвате повече от две стени с много тъмни цветове, а се опитайте да украсите стаята с декоративни елементи като стикери за стена, тапети, рафтове и мебели.

Isomat Zero Paint: иновативна, абсолютно матова интериорна боя, без консерванти и пластификатори. Сертифицирана с най-стария и най-строг еко етикет Blue Angel, с много ниски нива на летливи органични съединения; сертифицирана за най-добро качество на въздуха на закрито. Отлична покриваемост и устойчивост на мокро търкане. Тъй като е без миризма, е подходяща за детски стаи, болници, детски градини и за всички хора с алергии към прясна боя и прясно-боядисани стени.

Isomat

Посете нашия портал, специално посветен на боите и не се колебайте да се свържете със специалистите на Isomat при възникнали въпроси и необходимост от съдействие при избора на цвят или правилната боя за вашия обект.

Може да харесате още...