pixel

Kronotex е сред ТОП марките за дома и строителството в Германия за 2020

KTEX 1

Всяка година TESTBILD в сътрудничество със Statista отличава най-популярните марки за всичко, свързано с обзавеждането, ремонта и декорацията на дома. KRONOTEX успя да се наложи в категорията „ламинат“.

Пет водещи марки в повече от 80 продуктови категории получиха титлата „Най-добра марка за дома“. В категорията „ламинатни подове“ следните критерии са формулирани като основа за отличието:
– качество – не случайно Kronotex предоставя до 30 години гаранция;
– дълготрайност – с високи класове на износване ламинатите на компанията отговарят на най-високите изисквания;
– функционалност – лесно полагане с клик система;
– дизайн – повече от 200 декора за всеки индивидуален вкус;
– устойчивост – произведени предимно от естествена суровина – дървесина;
– съотношение цена/качество – висококачествен продукт на умерена цена;

През ноември 2019 г. TESTBILD и Statista интервюират около 6 000 потребители от цяла Германия и анализират близо 47 000 индивидуални оценки. За трети път TESTBILD предлага на потребителите популярно ръководство за пазаруване в джунглата от продукти. Асортиментът на представяните решения е толкова богат, че за крайния клиент е все по-трудно да се ориентира и да избере подходящото за себе си.

Както се казва в грамотата към отличието „наградите на TESTBILD са истински помощник за ориентиране и взимане на решение чрез обективната оценка и достоверните препоръки на самите потребители“. За разлика от лабораторните анализи предимството на допитванията до потребителите е, че резултатите имат много по-практична стойност.

Може да харесате още...

Izolacii.eu