pixel

Küberit – нова визия за пода в матово черно

Küberit

Компанията Küberit произвежда подови и стълбищни профили, като се стреми да следва тенденциите в обзавеждането на жилища. Новите профили Midnight Edition с черна повърхност изглеждат сдържано и благородно и образуват едно цяло с подовите настилки. Според Küberit, търсенето на индивидуален характер на подовите настилки никога не спира – и затова компанията залага на благороден дизайнерски език.

Със своята матова, черна прахово боядисана повърхност RAL-9005 се различават визуално от всички останали профили, но в техническо отношение демонстрират обичайното качество.

„Тъй като изискванията към дизайна на подове се променят, ние продължаваме да развиваме нашите профили. Целта ни е винаги да бъдем една крачка напред. Искаме да предложим на пазара не само съвременни, но и ориентирани към бъдещето решения. Интелигентните техники за сглобяване са в услуга на майсторите, новите варианти на дизайн отговарят на визуалните желания на клиента, а екологичното производство и използването на рециклиран алуминий следват нашата концепция за устойчивост“, казва Ларс Майер, мениджър продажби в Германия. През последните две години Küberit започна да разработва профили и ленти за клиенти, които отдават особено значение на дизайна. Днес към стандартния асортимент, наред с Midnight Edition, са добавени цветовете фино шлайфана платина, фино шлайфано сребро, гланцово анодизирано сребро и изключително деликатните профили Mono-Clip.

Küberit

Черни профили и ленти с висок клас устойчивост на износване

Черното прахово покритие на алуминиевите профили има поне толкова високо ниво на абразия, колкото анодизираните профили, така че не е нужно да се притеснявате, че боята ще се изтрие веднага. Повърхността е лесна за почистване и отблъсква мръсотията.

Според Küberit, новият продукт е направен по такъв начин, че черните профили и ленти покриват голяма част от монтажните схеми.

Може да харесате още...