pixel

Полагане на подови настилки върху съществуващи настилки и замазки

UZIN

Универсалното сухо лепило UZIN Sigaway Original вече се предлага не само за текстилни, но и за еластични покрития върху гладки повърхности. Новите подови настилки могат да се полагат бързо и лесно върху вече съществуващи настилки или замазки. Сухите лепила с ниски емисии се нанасят върху двете повърхности и подмяната на настилката се случва лесно, без шум, прах, мръсотия и миризма. За полагането на первази има подходяща универсална залепваща лента UZIN U-Tack – също без разтворители и с оптимална адхезия.

UZIN Sigaway Original е идеалното решение, особено за критични във времето ремонти, тъй като обработката е бърза, безпроблемна и не изисква време за сушене. Съществуващата подова настилка не трябва да се премахва, не се налага шлайфане, нито трудоемко и отнемащо време разкъсване на старите настилки. Новият под може да бъде натоварен веднага, по него може да се ходи, да се заварява и фугира.

UZIN

Смяна на покритието без чакане

Двустранното сухо лепило е подходящо за PVC/CV, гумени и текстилни покрития с всички обичайни подложки и за различни видове мокети.

В комбинация с универсалната лента за ръбове SUPERtape 7900 можете да постигнете перфектни резултати. Повърхността трябва да е твърда, суха и чиста, а основата трябва да бъде изцяло облепена. Тя може да бъде циментова или гипсова замазка, ПДЧ, MDF, метал, PVC, CV, керамично или текстилно покритие. Ако използвате Sigaway Original, няма да имате проблем с колелцата на столове и при полагане на подово отопление. Според Emicode EC1 Plus лепилото има много ниски емисии и няма мирис. Може да се обработва и по време на ремонта, което е важно за работа в офиси, болници, училища или други обществени сгради.

Може да харесате още...

Izolacii.eu