pixel

LafargeHolcim пуска на пазара минерална изолационна пяна

Airium

Международната компания в сектора на цимента LafargeHolcim представи Airium – нова изолационна пяна. Продуктът е разработен в центъра за научноизследователска и развойна дейност на групата близо до Лион. Airium таргетира пазара на топлоизолации в Австрия, Франция и Мароко. По-късно ще се предложи и в Северна Америка и други части на Европа, както и в държавите в Северна Африка.

Airium

Airium се използва за пълнеж на циментови блокове във Франция и Австрия, както и за покривни тераси в Мароко. От LafargeHolcim отбелязват, че изолацията на циментови блокове с Airium дава възможност едновременно да се строи и изолира, което спестява време и пространство.

Airium

Според Gerard Kuperfarb, шеф на отдел Растеж и иновации, LafargeHolcim демонстрира още веднъж преосмислянето на строителни практики, за да се постигнат иновации. Разработването на Airium поддържа ангажимента, поет от LafargeHolcim в бизнес плана за 2030 година – една трета от приходите да са генерирани от продукти и услуги, допринасящи за устойчивото развитие.

Може да харесате още...